Vokālā grupa "Latvian Voices" izcīna uzvaru Grācā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Vokālā grupa "Latvian Voices" uzvarējusi un ieguvusi skatītāju balvu starptautiskajā a cappella konkursā "Vokal Total" Grācā, Austrijā, informē Jānis Ozols, grupas "Cosmos" un kora "Maska" pārstāvis.

"Vokal Total" ir viens no prestižākajiem ansambļu konkursiem Eiropā, kas pulcē labākās klasiskās, popmūzikas un džeza a cappella grupas no visas pasaules. Šogad konkursā Latvija tiek pārstāvēta pirmo reizi, līdzās daudzu valstu jau labi zināmām a cappella grupām, kā "Cuesta Chamber Singers" (ASV), "JGC Jazz&Gospel Community" (Itālija), "MuSix" (Vācija), "The Boxettes" (Lielbritānija) u.c.

Starptautiskā žūrija, kuras sastāvā populārās zviedru a cappella grupas "The Real Group" bass Andres Jalkeus, konkursa "Vokal Total" dibinātājs un producents Matthias Becker, "New York Singers" soprāns Kim Nazarian, novērtēja Latvian Voices sniegumu kā labāko un piešķīra klasiskā a cappella konkursa galveno balvu. Konkursa laikā tiek noskaidrota arī skatītāju balva, kas pārliecinoši, ne tikai balsojumā, bet arī zāles ovācijās tika mūsu Latvian Voices.

Vokālā grupa "Latvian Voices" pārliecina ne tikai ar savu augsto dziedāšanas kvalitāti, bet arī ar spilgtiem dziesmu aranžējumiem un oriģinālām kompozīcijām, ko pierāda arī grupas dalībnieces Lauras Jēkabsones uzvara starptautiskajā aranžiju konkursā "A Cappella" festivālā Leipcigā, 2011.gada jūnijā.

28.jūlija vakarā "Latvian Voices" uzstāsies konkursa noslēguma koncertā slavenajā Dom im Berg koncertzālē Grācā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu