VAK «Latvija» debitē Eilatas mūzikas festivālā Izraēlā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto / Ansis Starks

Valsts akadēmiskais koris «Latvija» 14. martā dodas uz Izraēlu, lai debitētu vienā no nozīmīgākajiem šā reģiona kultūras notikumiem – Eilatas festivālā, informē kora producente Ieva Vītiņa.

Koris «Latvija» diriģenta Andresa Mustonena vadībā sniegs divus koncertus. Savu vokālo un māksliniecisko kvalitāti šoreiz koris apliecinās, atskaņojot Monteverdi, Gabrieli, Brāmsa un Perta mūziku, kā arī Mocarta Mesu do minorā un Bēthovena Fantāziju korim un klavierēm.

Elitas mūzikas festivāls (pilnais nosaukums «Eilatas Sarkanās jūras kamermūzikas festivāls») norisināsies jau 76. reizi. Festivāla viesu un izpildītāju vidū bijušas tādas izcilas personības kā «Gabrieli Consort & Players», Mālera Kamerorķestris, Gija Kančeli, Sers Rodžers Mūrs un daudzi citi.

Pēc atgriešanās no Izraēlas koris «Latvija» ar Mocarta Rekviēma atskaņojumu 30. martā atklās kora 70 gadu jubilejas koncertu sēriju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu