Siguldas Opermūzikas svētkos gaidāms uzvedums ar lellēm (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Saliņš

Siguldas Opermūzikas svētku laikā, 2. augustā, Siguldas pilsdrupu estrādē būs skatāms muzikāls uzvedums ar lellēm visai ģimenei «Sapņu zirgs», informē Siguldas novada pašvaldībā. Lailas Kirmuškas veidotajā izrādē aktieri Dace Vītola, Santa Didžus, Dana Lāce, Edgars Lipors, Anrijs Sirmais, Valdis Vanags aicinās doties kopā neparastā ceļojumā ar Sapņu zirgu, kurš aizvedīs pie dažnedažādiem pasaku varoņiem.

Ceļojumā varēs apciemot gan omulīgo krustmāti Agati un kārtīgo krusttēvu Tontonu, gan laupītāju meitēnu Ronju un viņas draugu Birku, lapsiņu Kūmiņu un vilku Znotiņu, protams, princeses un prinčus, mošķuļus un citus pasaku tēlus.

Kopā ar visiem ceļojumā dosies arī Dejas teātra kompānijas «Stars Well» dejotāji dejas teātra režisores un horeogrāfes Lilijas Liporas vadībā. Uzvedumā izskanēs Arvīda Žilinska, Raimonda Paula, Valda Zilvera, Ivara Vīgnera, Mārtiņa Brauna, Valta Pūces, Kristapa Krievkalna, Renāra Kaupera dziesmas un mūzika. Izrādes māksliniece ir Anita Znutiņa.

«Reizēm ir tik labi mierīgi pasēdēt un neko nedarīt, pasapņot vaļējām acīm, skatīties mākoņos, kur ganās sapņu zirgi. Starp citu, katram cilvēkam ir savs sapņu zirgs. Mēs jau viņus neredzam, bet viņi ganās tepat, mūsu domu pļavās,» stāsta uzveduma veidotāji.

«Sapņu zirgs» Siguldas pilsdrupu estrādē būs skatāms plkst.15. Biļetes uz izrādi nopērkamas «Biļešu paradīze» kasēs, interneta vietnē «www.bilesuparadize.lv» un Siguldas novada Kultūras centra kasē.

22. starptautiskie Siguldas Opermūzikas svētki Siguldas pilsdrupu estrādē šogad norisināsies no 1. augusta līdz 3. augustam.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu