«Sinfonietta Rīga» un «DaGambas» koncerts jauniešiem (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lielajā ģildē 24. aprīlī plkst. 15 notiks valsts kamerorķestra «Sinfonietta Rīga» un grupas «DaGamba» koncerts jauniešiem «Šķietamā neiespējamība», informē VSIA «Latvijas koncerti» sabiedrisko attiecību vadītāja Rinta Bružēvica. Koncerta programmā varēs dzirdēt gan Mocarta simfoniju, gan grupas «ABBA» dziesmu aranžējumus, gan rokmūziku.

«Sinfonietta Rīga» mākslinieciskais vadītājs Normunds Šnē par koncertu stāstīja, ka vienmēr ar interesi gaida šāda veida sadarbību, jo pats savā laikā iesakņojies rokmūzikā.

«DaGambas» radītā mūzika esot interesants tikšanās punkts, jo Valters Pūce pārstāv gan klasisko, gan rokmūziku. Šnē klasiskās un mūsdienu mūzikas apvienojumā redzot saistību ar savu jaunību. Viņaprāt, jauniešiem koncertā būs interesanta pēcpusdiena.

Ieskatu laikmetīgās mūzikas pasaulē koncertā sniegs igauņu komponista Erki Svena Tīra «Action. Passion. Illusion» daļa «Illusion». Šis skaņdarbs esot dzīvs apliecinājums komponista jaunības mīlestībai uz rokmūziku, tāpēc tas ir izteikti ritmisks un dinamisks.

Uz koncertu tiek aicināti vidusskolu skolēni, studenti un visi, kas jūt simfonijas un rokmūzikas vilinājumu.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu