LNSO Vecgada koncertos šo gadu piedāvā aizvadīt ar Ņujorkas vērienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) Vecgada koncertos šo gadu piedāvā aizvadīt ar īstu Ņujorkas vērienu, pavēstīja LNSO mārketinga vadītāja Andra Rutkēviča. LNSO Vecgada koncertos 28., 29. un 30. decembrī dzirkstīs Leonarda Bernsteina mūzikls «Wonderful Town» («Brīnišķā pilsēta»).

Uz Lielās ģildes skatuves mirdzēs mūziklu dīva Kima Krisvela, kas savulaik dziedājusi Rūtas lomu ar «Berlīnes filharmoniķiem» un Saimonu Retlu, Ieva Parša un Intars Busulis, kuri pirms dažiem gadiem dziedāja šo mūziklu Cēsu mākslas festivālā, un Lietuvas basbaritons Kosts Smorigins, kurš kā operu un oratoriju solists patlaban ir viena no spožākajām uzlecošajām zvaigznēm pasaules opernamos un koncertzālēs.

Mūzikla notikumu dažādība liek domāt, ka korim «Latvija» būs ne tikai lieliski jādziet, bet arī jāiejūtas visdažādākajās lomās un jāļaujas deju ritmiem, norādīja Rutkēviča. Stāsta vadību uzņēmies un pie diriģenta pults stāsies LNSO mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents Andris Poga.

Bernsteina mūzikls klausītājus aizvedīs uz iespēju un pārsteigumu pilsētu Ņujorku kopā ar divām māsām no Ohaio, kas nolēmušas to iekarot. Skatītājus gaida tikšanās ar īru policistiem, futbolistiem, Brazīlijas jūrniekiem, skandāliem un salabšanām, mundrām kongām, garšīgiem svingiem, nepareiziem regtaimiem un kāroto «happy ending» 30. gadu Amerikā.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzē» un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu