Operā skanēs Gadumijas koncerti

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

No 27. decembra Latvijas Nacionālā opera aicina uz tradicionālajiem Gadumijas koncertiem, kas skatītājus aizvedīs gan Ziemassvētku, gan Jaunā gada sagaidīšanas noskaņās. Koncerta mākslinieciskais vadītājs būs Mārtiņš Ozoliņš, bet režisore – Elita Bukovska. Koncerti notiks 27., 28. un 30. decembrī, kā arī 3. un 6. janvārī. Biļetes pieejamas vairs tikai uz papildkoncertu 6. janvārī.

Gadumijas koncerti jau daudzu gadu garumā ir viens no skatītāju mīlētākajiem notikumiem Latvijas Nacionālajā operā. Šogad programmā skanēs dzirkstošs muzikālais kokteilis: Gaetāno Doniceti, Rudžjēro Leonkavallo, Volfganga Amadeja Mocarta, Žaka Ofenbaha, Džoakīno Rosīni un Georga Frīdriha Hendeļa operu valdzinošākās ārijas, Johana Štrausa operetes dzīvespriecīgā mūzika, kā arī populārākās dziesmas no mūzikliem «Nožēlojamie», «Vestsaidas stāsts», «Šahs», «Evita» un citiem.

Piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Jānis Apeinis, Raimonds Bramanis, Mihails Čuļpajevs, Laura Grecka, Rihards Mačanovskis, Evija Martinsone, Rihards Millers, Krišjānis Norvelis, Armands Siliņš, Inga Šļubovska, Jūlija Vasiļjeva un Kristīne Zadovska, koris un orķestris. Koncertu vadīs aktieris Andris Bulis.

Koncerta vizuālo noformējumu veido scenogrāfs Andris Freibergs un kostīmu māksliniece Kristīne Pasternaka.

Latvijas Nacionālās operas kolektīvs novēl saviem skatītājiem priecīgus Ziemassvētkus un laimīgu Jauno gadu un aicina tikties arī 2015. gadā!

Koncerta tapšanu atbalsta AS «Grindeks».

Biļetes LNO un «Biļešu Paradīzes» kasēs un internetā:

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu