LNO būs skatāma dzejnieka Vadima Avvas monoizrāde

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālās operas (LNO) Jaunajā zālē 13. martā plkst.19 pirmizrādi piedzīvos Latvijas dzejnieka Vadima Avvas veidotā monoizrāde «Ne vārda par mīlestību» autora izpildījumā, informē mārketinga aģentūrā «PR Linija».

«Ja vīrietis un sieviete ir nolēmuši sabojāt viens otram dzīvi - viņus nekas neapturēs. Pat brīnums ne. Kā ekvilibristi virs bezdibeņa cilvēki žonglē ar saviem likteņiem, pilnīgi neievērojot bezdibeni zem kājām. Tik ilgi, kamēr jūtas, kuras vēl vakar pazudināja un veda postā, pēkšņi vairs nepaceļ virs drupām līdz pašām kalnu virsotnēm. Tieši šī lieliskā un apbrīnojamā ikdienība tad arī tiek saukta par mīlestību,» stāsta izrādes autors.

Iestudējumā «Ne vārda par mīlestību» gaidāma dzīvā mūzika, videoprojekcijas un mūsdienīga horeogrāfija.

Darbs pie izrādes norisinājies apmēram gadu. Avva izrādi iestudējis un pie tās scenārija strādājis kopā ar Svetlanu Keneciusu. Par klavieru pavadījumu izrādē gādās Inguna Putniņa-Grīnberga, par horeogrāfiju - dejotāja Anna Remenkova, videoprojekcijām - Raimuns Ģedgauds un Vladislavs Lakše.

Izrāde notiks krievu valodā.

Iestudējuma «Ne vārda par mīlestību» biļetes var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu