LNO joku dienā viesosies muzikālo komiķu duets «Igudesman & Joo»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālajā operā 1. aprīlī pirmo reizi viesosies muzikālo komiķu duets «Igudesman&Joo» jeb Aleksejs Igudesmans (vijole) un Jang-ki Džū (klavieres), lai kopā ar Latvijas Nacionālās operas simfonisko orķestri sniegtu programmu – Big Nightmare Music, pavēstīja LNO sabiedrisko attiecību vadītāja Irbe Treile.

Dueta «Igudesman & Joo» radītie unikālie teatrālie šovi apvieno komēdiju, klasisko mūziku un populāro kultūru. Duets bieži uzstājas dažādu valstu televīzijās, un vienlīdz ērti viņi jūtas gan klasiskās koncertzālēs, gan stadionos ar 18 000 skatītāju. Šā gada pirmajā pusē duets viesojas ASV, Kanādā, Vācijā, Austrijā, Itālijā, Zviedrijā, Nīderlandē un Latvijā.

Šovā «Big Nightmare Music» skanēs Volfganga Amadeja Mocarta, Sergeja Rahmaņinova, Johana Sebastiana Baha, Antonio Vivaldi, Johana Štrausa, Ludviga van Bēthovena, Igudesmana un Džū mūzika. Šova darbībā tiek iesaistīts arī orķestris.

Aleksejs Igudesmans un Jang-ki Džū iepazinās divpadsmit gadu vecumā Jehudi Menuhina mūzikas skolā Londonā. Sākotnēji starp abiem valdīja mazas domstarpības, bet pēc tam sākās ilgstošā sadarbība, kas likusi smieties tūkstošiem cilvēku visā pasaulē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu