Notiks koncertuzvedums pirmsskolas vecuma bērniem «Krievu suvenīrs»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Latvijas koncertu» ciklā «Patiešām maziņiem» būs skatāma jauna programma «Krievu suvenīrs», informē «Latvijas koncertu» pārstāve Rinta Bružēvica. Spīķeru koncertzālē 7. februārī plkst.15 koncertuzvedums notiks latviešu valodā, savukārt 15. februārī plkst.13 - krievu valodā. Tas paredzēts īpaši pirmsskolas vecuma bērniem.

«Reiz februāra vakarā kopā sanāca draudzenītes, patvāri uzlika, tēju padzēra, jautri patērzēja, dziesmas uzdziedāja. Ai, kā ziema apnikusi, bet līdz pavasarim vēl mazlietiņ jāpagaida. Kā mēs, draudzenītes, laiku vadīsim, kā mēs pavasari gaidīsim? Viena izvilka no azotes lellīti, atvēra lellīti, bet tai iekšā vēl viena, atvēra otru, bet tai iekšā vēl viena, atvēra trešo, bet tai iekšā vēl viena. Lellīti par Matrjošku sauc. Koncertuzvedumā katrā lellītē būs kaut kas ieslēpts. Jautrā virknē vīsies krievu tautasdziesmas, pasakas un dejas,» par uzvedumu pastāstīja cikla «Patiešām maziņiem» producente Karina Bērziņa.

Skomorohs un Ivanuška, cariene Gulbe un Cara dēls, kā arī lelles dzīvos līdzi stāstam par Vasiļisu Daiļo, kurā piedalīsies Latvijas Nacionālās operas solisti Ilona Bagele un Mihails Čulpajevs, akordeonists Artūrs Noviks, ģitārists Kaspars Zemītis, vijolniece Tatjana Ostrovska un deju ansambļa «Freska» dejotājas.

Biļetes uz koncertu pieejamas «Biļešu paradīzes» kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu