Vokālā grupa «Vocalica» aicina uz koncertu Anglikāņu baznīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 28. februārī vokālā grupa «Vocalica» aicina uz koncertu «Daļa no sirds» Anglikāņu baznīcā. Sākums plkst. 19. Koncertā skanēs sirsnīga mūzika no viduslaikiem līdz mūsdienām par mūžīgo un daudzveidīgo mīlestības tēmu. Koncerta viesi – jauktais koris «Domino». Koncertu vadīs Kaspars Sīmanis.

Ieeja bez maksas.

Jaunpils vokālā grupa «Vocalica» muzicē kopš 2004. gada rudens Aināra Plezera vadībā. Grupas dalībniekiem vokālā māksla nav ne profesija, ne ikdienas nodarbošanās, drīzāk – dzīvesveids. Grupas izpildījumā dzirdama viduslaiku un renesanses laika mūzika, latviešu un ārzemju komponistu orģināldziesmas un dziesmu apdares. Grupa pārsvarā muzicē a cappella. Jaunpilnieki regulāri piedalījušies rajonu, novadu un valsts mēroga vokālo ansambļu skatēs, iegūstot pirmās godalgas. 2011. gada jūlijā starptautiskajā vokālo ansambļu a cappella konkursā «Vokal Total 2011» iegūts sudraba diploms. 2012.gada vasarā veiksmīga dalība «Europa Cantat» festivāla meistarklasēs (pie vokālajām grupām Voces8 un The Real Group) un koncertos Turīnā, Itālijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu