«Kremerata Baltica» koncertos Krēmera vietā uzstāsies Didjē Lokvuds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/Reuters

Kamerorķestris «Kremerata Baltica» koncertos martā Rīgā un Cēsīs Gidona Krēmera vietā uzstāsies franču mūziķis Didjē Lokvuds (Didier Lockwood), pavēstīja «Kremerata Baltica».

Presē izskanējušas ziņas par koncertu atcelšanu, tādēļ Krēmers izplatījis paziņojumu, uzsverot, ka «Kremerata Baltica» koncerti 19.martā Lielajā ģildē Rīgā un 20. martā Vidzemes koncertzālē «Cēsis» notiks, kā plānots.

«Sakarā ar to, ka pats personīgi nevarēšu spēlēt koncertos martā, esmu pieaicinājis franču džeza leģendu Didjē Lokvudu (Didier Lockwood) pirmo reizi viesoties Latvijā, un esam paplašinājuši «Sempre Tango» projektu ar otro daļu, kas būs veltīta populārām džeza tēmām,» paziņojumā norādījis Krēmers.

Viņš informē, ka koncertā «Sempre Tango & Jazz - «Kremerata Baltica» satiek Didjē Lokvudu» skanēs arī Astora Pjacollas, Djūka Elingtona, Čika Koreas un daudzas citas melodijas jaunās skaņās.

Biļetes uz koncertiem pieejamas «Biļešu paradīzes» un koncertzāļu kasēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu