Muktupāvels un Lūsēns aicina uz Lieldienu koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens / LETA

RKTMC «Mazā Ģilde» 6. aprīlī plkst. 16 dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels un komponists Jānis Lūsēns dāvās klausītājiem pavasarīgām noskaņām piepildītu Lieldienu koncertu «Saule ziedu klētiņā».

Koncertā dzīvesprieku un pārdomas nomainīs humors un arī kāda sentimentāla nots. Taču pats galvenais, kas caurstrāvo šo programmu, ir piederības sajūta un mīlestība pret savu zemi – Latviju, kuru īpašā veidā pastiprina latviešu dzejas klasika, kas ņemta par pamatu Jāņa Lūsēna dziesmām un, protams, neatkārtojamā Zigfrīda Muktupāvela balss un skatuves šarms.

Koncerts «Saule ziedu klētiņā» iezīmēs Jāņa Lūsēna un Zigfrīda Muktupāvela 30 skatuves sadarbības gadu jubilejas pasākumu programmu.

Koncertā piedalīsies dziedātājs Zigfrīds Muktupāvels (balss, vijole), komponists Jānis Lūsēns (klavieres) un Jānis Lūsēns juniors (basa ģitāra).

Koncertu organizē Rīgas Kultūras un tautas mākslas centrs «Mazā Ģilde» ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta atbalstu.

Ieeja koncertā bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu