Rīgas Gospelkoris sniegs Lieldienu koncertus Rīgā un Tukumā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgas Gospelkoris sniegs Lieldienu koncertus Rīgā un Tukumā, pavēstīja kora pārstāve Annija Lagzdiņa. Koncerti notiks 6. aprīlī Rīgas Kongresu nama Lielajā zālē un 12. aprīlī Tukuma Kultūras namā.

Programmā «Prieks. Miers. Mīlestība» skanēs afroamerikāņu baznīcas mūzika angļu un latviešu valodā, būs iespējams atpazīt arī kādu klasiskās mūzikas tēmu. Kora skanējumu papildinās tā solisti, tostarp džeza dziedātāja, konkursa «Riga Jazz Stage 2014» «Grand Prix» ieguvēja Kristīne Prauliņa, kā arī Latvijā un ārvalstīs atzinību guvuši instrumentālisti - Māris Vitkus (taustiņinstrumenti), Edgars Jass (taustiņinstrumenti, ģitāra), Dāvis Bindemanis (taustiņinstrumenti), Andris Ivančiks (basģitāra), Andris Buiķis (bungas), Jānis Kalniņš (ģitāra), Oskars Ozoliņš (trompete), Gatis Gorkuša (trompete), Kristaps Lubovs (saksofons) un Nauris Strežs (trombons).

Koris jau vairāk nekā desmit gadu aktīvi koncertē Eiropā un ir vairākkārt devies tūrēs uz gospelmūzikas dzimteni - Amerikas Savienotajām Valstīm.

Koncertu mērķis ir informēt klausītājus par biedrību «Ģimenes šūpulis». Ar biedrības darbinieku un ziedotāju atbalstu Kauguru pagasta Jaunpalejās ir tapušas mājas - patvērums jaunai dzīvībai; vieta, kur pamestām, nepilngadīgām grūtniecēm un jaunām māmiņām brīdī, kad nepieciešams ģimenes šūpuļa siltums, rast emocionālu atbalstu un praktisku atspērienu visai turpmākajai dzīvei. Mājas uzturēšanai un biedrības darbības turpināšanai nepieciešams finansējums. Pirms un pēc koncertiem būs iespēja tikties ar biedrības pārstāvjiem, iepazīties ar tās darbību un mērķiem.

Ieeja abos koncertos būs par ziedojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu