Liepiņš nav pārliecināts, vai vadīs operu pēc pašreizējā līguma beigām

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas Nacionālās operas un baleta (LNOB) valdes priekšsēdētājs Zigmars Liepiņš nav pārliecināts, vai būtu gatavs operu vadīt arī pēc pašreizējā līguma beigām, intervijā sacīja Liepiņš. Līgums ar LNOB Liepiņam beidzas nākamā gada novembrī. «Tad es stipri padomāšu, pie kādiem apstākļiem es varu iet strādāt vēl trīs gadus. Es nevaru noslēpt arī to, ka kaut kādā mērā mani tas interesē,» teica LNOB vadītājs.

Liepiņš atzina, ka viņu neinteresē amats, bet bijusi vēlme pašam sev noskaidrot, vai spēj šo uzdevumu veikt.

«Es te esmu nācis tikai aiz intereses, vai es šo uzdevumu varu paveikt. Mani neinteresē krēsls, ne arī man ir kādi specifiski mērķi. Man bija izaicinājums – vai es to varu, vai nevaru izdarīt. Tagad man ir skaidrs, ka es to varu izdarīt. Vai es varu plānot uz priekšu lielo stratēģiju pieciem septiņiem gadiem? Par to es vēl domāju. Es diezgan skaidri zinu, ka tik ilgi es šeit nebūšu,» viņš sacīja.

LNOB valde tika izveidota 2013. gada augusta beigās. Tajā darbojas arī bijusī vairāku uzņēmumu mārketinga un biznesa vadītāja Inese Eglīte un bijusī Latvijas Televīzijas kultūras raidījumu satura redaktore muzikoloģe Daina Markova. Liepiņš par LNOB valdes priekšsēdētāju kļuva 2013. gada 4. novembrī.

Pilnu intervijas tekstu vēlāk lasiet bbs.bns.lv sadaļā «Komentāri/Intervijas».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu