Koncertu cikls «Patiešām maziņiem» aicina pirmsskolas vecuma bērnus

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

VSIA «Latvijas Koncertu» organizētais koncertu cikls «Patiešām maziņiem» jaunajā sezonā, kas sāksies 24. oktobrī, piedāvā mazajiem klausītājiem aizraujošus ceļojumus mūzikas pasaulē. Spīķeru koncertzālē bērnus gaida tikšanās ar Runci zābakos; Mazo pils rūķīti; Princesi un Princi; Sīpoliņu, Mandarīnu un Tomātu; Cimdiņu, Zeķīti un Spilventiņu. Šie tēli gan dziedās, gan dejos, gan pārsteigs bērnus ar dažādu mūzikas instrumentu balsīm. Koncerti notiks latviešu un krievu valodā.

Šā gada 24. un 25. oktobrī koncertuzvedumā «Runcis zābakos» stāstu par viltīgo runci, kas palīdzēja dzirnavnieka dēlam pie sievas tikt, mūzikā izstāstīs Jānis Porietis – trompete; Elīna Bērtiņa – klavieres; Oskars Petrauskis – saksofons un mūzikas skolu audzēkņi. Koncerts krievu valodā notiks 1. novembrī.

5. un 6. decembrī Ziemassvētkus pilī klausītāji svinēs kopā ar mazo pils rūķīti, kurš atklās kādu noslēpumu. Koncertā piedalīsies Ģertrūde Jerjomenko – klavesīns; Agnese Kanniņa-Liepiņa – baroka vijole; Jānis Stafeckis – kontrabass; Rūdolfs Bērtiņš – kontrtenors; deju studijas Grande dejotāji. 13.decembrī koncertuzvedums notiks krievu valodā.

2016. gada 6. un 7. februārī bērnus priecēs «Jaunie Sīpoliņa piedzīvojumi», kur Sīpoliņš, Ķirsītis un Zemenīte spēkosies ar Mandarīnu un Tomātu. Uz skatuves darbosies Trio Art-i-Shock - Agnese Egliņa – klavieres, Guna Šnē – čells, Elīna Endzele – sitaminstrumenti; Segejs Jēgers – kontrtenors;

Dmitrijs Bubins - cirka mākslinieks. Krievu valodā uzvedums notiks 14.februārī.

12. un 13. martā koncertā «Kā Lupatiņi draiskojās» Cimdiņš, Zeķīte, Spilventiņš un Lakatiņš pirmo reizi dosies muzikālos piedzīvojumos. Lupatiņu lomās iejutīsies Jolanta Strikaite - soprāns; Jānis Kurševs – tenors; Valters Pūce – čells; Jēkabs Nīmanis – klarnete; Uģis Krišjānis – taustiņi. 20.martā koncerts krievu valodā.

Pirms koncertiem mazie klausītāji varēs darboties radošajās darbnīcās.

Koncertus vadīs Karina Bērziņa. Ar video strādās Uģis Krišjānis.

Abonementa, kurā iekļauti visi četri koncerti, cena – 18 eiro vienam klausītājam.

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā www.bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu