Koncertzāle «Cēsis» gadu noslēgs ar mūziklu un svētku balli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

29. decembrī cēsnieki un pilsētas viesi Vidzemes koncertzālē «Cēsis» varēs baudīt koncertu «Mūziklu zelta melodijas», bet 30. decembrī ikviens tiek aicināts uz Vecgada svētku balli.

Kā informē Vidzemes koncertzāles «Cēsis» mārketinga un komunikācijas vadītāja Evija Saļņikova, «Mūziklu zelta melodijas» koncertprogrammā klausītāji dzirdēs ārijas un duetus no visā pasaulē pazīstamajiem un populārajiem Endrjū Loida Vēbera mūzikliem «Operas spoks», «Evita», «Kaķi» un citiem. Solisti būs dziedātāja Annija Putniņa un Londonas Vestendas teātru aktieris Naidžels Ričards. Programmai krāšņumu un skanīgumu piešķirs Liepājas Simfoniskais orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā.

Dziedātāja Putniņa jau vairāk nekā gadu ir atgriezusies Latvijā pēc studijām Londonas Karaliskajā mūzikas akadēmijā, kur apguvusi mūzikla žanra specifiku. Paralēli studijām Annija kopā ar spožākajām mūziklu zvaigznēm piedalījusies prestižajā BBC Radio2 rīkotajā koncertā «Friday Night is Music Night». Viņa ir atveidojusi lomu amerikāņu komponista Džona Bukino mūzikla «A Catered Affair» Eiropas pirmizrādē. Pirms Londonas perioda mākslinieci Latvijā bija iespēja redzēt mūzikla «Vestsaidas stāsts» titullomā, savukārt par Eponīnas lomu mūziklā «Nožēlojamie» Putniņa tika izvirzīta «Spēlmaņu nakts» balvai nominācijā «Gada jaunā skatuves māksliniece».

Britu aktieris un dziedātājs Ričards savu karjeru saistījis ar muzikālo teātri un savulaik strādājis kopā ar leģendāro amerikāņu komponistu Leonardu Bernstainu. Vestendā viņš spēlējis galvenās lomas tādos mūziklos kā «Operas spoks», «Nožēlojamie» un «Princis Edvards». Londonas Karaliskajā Koventgārdena operā Ričards debitēja Kurta Veila izrādē «Songs From A Hotel Bedroom». Mūziķis bieži uzstājas arī TV, kino un radio projektos.

Koncertzāle «Cēsis» gadu noslēgs ar krāšņu Vecgada balli 30. decembrī. Par mūziku un atmosfēru tajā rūpēsies Jelgavas bigbends un solists Daumants Kalniņš, kā arī dīdžejs Egons Reiters. Būs pieejamas gan balles ieejas biļetes, gan biļetes ar vietu pie galdiņa.

Biļetes uz koncertu un balli var iegādāties koncertzāles «Cēsis» kasē, kā arī «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un mājaslapā «www.bilesuparadize.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu