Rīgā vācu baroka muzikanti «Barocksolisten München»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā, Mazajā ģildē 1. decembrī notiks vācu baroka ansambļa «Barocksolisten München» koncerts, informēja Starptautiskā Baha kamermūzikas festivāla pārstāve Una Uzkalna. Viņa norādīja, ka Minhenes baroka solisti apvieno baroka mūzikas mūziķus ar ansambļa vadītāju, flautisti Doroteju Zēlu priekšgalā.

«Viņi ieved klausītājus baroka mūzikas emocionālajā pasaulē, sniedzot sastapšanos ar baroka laika komponistiem un virtuoziem senās mūzikas interpretētājiem, kas baroka skaņdarbus izpilda uz vēsturiskajiem 18. gadsimta instrumentiem,» tā Uzkalna.

Iecerēts, ka koncertā tiks atskaņota programma «Ak, mans mīļais August!», kurā tiks atskaņoti Antonio Vivaldi, Georga Filipa Tēlemana un Johana Frīdriha Faša muzikālie meistardarbi.

«Barocksolisten München» apvienojušies 2010. gadā un nepilnu piecu gadu laikā izveidojuši vienpadsmit programmas, izdevuši divus diskus un uzstājušies Eiropas festivālā Pasavā, Trigonāles festivālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu