LNSO klaviertrio atskaņos Mocarta, Taijfēras un Čaikovska mūziku

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rīgā, Lielajā Ģildē, Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra (LNSO) klaviertrio ceturtdien, 26. novembrī, piedāvās koncertu «Vīne.Parīze.Pēterburga», kurā atskaņos Mocarta, Žermēnas Taijfēras un Čaikovska mūziku, informē LNSO.

LNSO klaviertrio veido LNSO I vijoļu grupas mūziķis Indulis Cintiņš, LNSO čellu grupas mūziķe, Lielajai mūzikas balvai 2012 nominētā Dace Zālīte un pianists Mārtiņš Zilberts. Trio nācis klajā ar jaunu piedāvājumu, kurā ir praktiski nezināms Taijfēras «Klaviertrio» un divi jomas hiti – Mocarta «Trio KV 548» un Čaikovska lieldarbs «Diža mākslinieka piemiņai».

Koncerts notiks 26. novembrī plkst.19 Lielajā Ģildē, Rīgā, Amatu ielā 6.

Sekojot daudzu citu nozīmīgu Eiropas kultūras institūciju praksei, kopš šīs sezonas LNSO dāvā iespēju jauniešiem un studentiem, uzrādot personu apliecinošu dokumentu, stundu pirms LNSO vakara koncertiem iegādāties neizpirktās biļetes par draudzīgu cenu – viena biļete maksās piecus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu