Koncertzāle «Gors» svinēs savu trešo dzimšanas dienu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

28. maijā plkst.18 Rēzeknē notiks Austrumlatvijas reģionālā daudzfunkcionālā centra jeb Latgales vēstniecības «Gors» trešās dzimšanas dienas koncerts «Lobs vokors Gorā!», informēja «Gora» Mārketinga nodaļas vadītāja Edīte Husare.

Koncertā uz skatuves kāps vokālā grupa «Latvian Voices», brāļu Raimonda un Oskara Petrausku un Riharda Zaļupes projekts «Xylem TRIO», kā arī Rēzeknes kamerorķestris diriģenta Jāņa Stafecka vadībā. Tieši Rēzeknes kamerorķestris bija tas, kurš 2013. gada 19. maijā pirmais ieskandināja Latgales vēstniecības «Gors» lielās zāles skatuvi. Koncertā izskanēs arī Riharda Zaļupes jaundarba «Latgales ainavas» pirmatskaņojums.

Ar Latgales vēstniecības «Gors» nodošanu ekspluatācijā 2013. gadā Rēzeknē Latvijā veiksmīgi aizsākās reģionālo koncertzāļu būvniecība. 2014. gadā reģionālo koncertzāļu tīklam pievienojās Vidzemes koncertzāle «Cēsis», bet 2015. gada nogalē - arī Liepājas «Lielais dzintars».

Trīs gadu pastāvēšanas laikā Latgales vēstniecība «Gors» ir pierādījusi, ka tā ir gan spēcīgs kultūras dzīves magnēts, gan arī daudzfunkcionāla, semināru, konferenču un dažādu pasākumu rīkošanai atbilstoša ēka, kas piesaista gan pilsētas un reģiona, gan visas valsts un ārvalstu interesentus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu