Kamerkoris «Muklājs» sezonu noslēgs ar koncertu Piņķu baznīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 2. jūlijā, Piņķu Svētā Jāņa baznīcā gaidāms kamerkora «Muklājs» priekšnesums, kas būs kora 27. sezonas noslēguma koncerts, informēja kora «Muklājs» mākslinieciskais vadītājs Jānis Kokins. Koncerts sāksies plkst.13, un tajā dziedātāji priecēs klausītājus ar plašu garīgās mūzikas programmu «Pulchra es amica mea» jeb «Tu esi skaista, mīļotā mana».

Koncerta poētiskais nosaukums patapināts no 1978. gadā dzimušā norvēģu komponista Oli Gjeilo kompozīcijas «Ziemeļblāzma» («Northern Light»), kas arī izskanēs šajā koncertā.

Koncertprogrammā skanēs dažādu laikmetu un tautu komponistu darbi. No latviešu komponistiem «Muklājs» izpildīs gan klasiķu, gan mūsdienu komponistu Andreja Jurjāna, Lūcijas Garūtas, Pētera Butāna, Jevgeņija Ustinskova, Riharda Dubras, Artura Maskata un Kristapa Šoriņa kompozīcijas. Koncertā būs pārstāvēti arī vairāki ārvalstu komponisti, piebilda Kokins.

Ieeja Rīgas domes kultūras centra «Iļģuciems» kamerkora «Muklājs» 27. sezonas noslēguma koncertā būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu