Siguldas Jaunās pils dārzā atklās XXIV Starptautiskos Siguldas opermūzikas svētkus

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Šovakar plkst.19 ar koncertu Siguldas Jaunās pils dārzā tiks atklāti XXIV Starptautiskie Siguldas opermūzikas svētki.

Svētku atklāšanas koncertā piedalīsies dziedātāja Dināra Rudāne, mecosoprāns Irma Pavāre, tenors Miervaldis Jenčs, baritons Juris Ādamsons, čelliste Marta Sudraba un pianists Gints Bērziņš.

Savukārt rīt plkst.15 Siguldas Jaunās pils dārzā notiks koncerts «Jaunie talanti», bet vakarā plkst.21 Siguldas pilsdrupās izskanēs operas «Masku balle» brīvdabas oriģināliestudējums.

Svētku turpinājumā 31.jūlijā plkst.13 Siguldas evaņģēliski luteriskajā baznīcā notiks garīgās mūzikas koncerts, bet svētku galā koncerts izskanēs plkst.18 Siguldas pilsdrupās. Šajā koncertā piedalīsies Marina Rebeka, soprānu trio no Itālijas «Appassionante», franču solists Filips Do, kā arī Latvijas operas mākslinieki Margarita Vilsone, Kalvis Kalniņš, Krišjānis Norvelis, Rihards Mačanovskis, Irma Pavāre un citi. Koncertā piedalīsies festivāla koris un orķestris diriģenta Atvara Lakstīgalas vadībā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu