Mūzikas ansamblis «Brokastis četratā» svinēs jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latvijas Nacionālās bibliotēkas Ziedoņa zālē 1. oktobrī ar neparastu koncertu «Ubikvists» savu desmit gadu radošā darba jubileju svinēs džeza un pasaules mūzikas ansamblis «Brokastis četratā», informēja projekta vadītāja Ieva Vītiņa.

Koncerta pirmajā daļā «Brokastis četratā» piedāvās ieskatu savas daiļrades daudzpusībā un dažādajās šķautnēs, atskaņojot gan pašu ansambļa dalībnieku opusus, gan bulgāru tautas deju aranžijas džeza stilā, ieskanēsies arī latīņamerikāņu mūzikas motīvi.

Savukārt koncerta otrajā daļā ansamblim pievienosies orķestris «Sinfonia concertante» un koncerta īpašais viesis - dziedātāja Aija Vītoliņa. Šajā koncerta daļā būs dzirdamas dažādu laikmetu un pazīstamu operu tēmas džeza apdarē un saspēlē kopā ar simfonisko orķestri.

Ansambļa «Brokastis četratā» dalībnieki katrs pazīstami kā mūzikas profesionāļi, četri akadēmiski izglītoti mūziķi, kuriem patīk rast prieku mūzikā. Ansambli veido pianists Mārtiņš Zilberts, kontrabasists Jānis Stafeckis, flautists Andis Klučnieks un sitaminstrumentālists Aivars Krastiņš.

Koncerts sāksies plkst.19, un biļetes uz to var iegādāties «Biļešu paradīzē».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu