Festivāls «Sansusī» iegaismo rudeni – koncerts «Vakars Rīgā»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Pēteris Vīksna

4. novembrī plkst. 20 Zunda dārzā notiks koncerts «Vakars Rīgā», kas ir otrā programma alternatīvā kamermūzikas festivāla «Sansusī» ciklā «Sansusī ienāk pilsētā».

Festivāla «Sansusī» organizators Armands Siliņš: «Iespēja tiem, kuri nekad nav bijuši mūsu festivālā Aknīstē, iejusties tā atmosfērā – trīs vigvamu skatuves, ugunskurs, eksperimenti un mūzika. Šajā koncertā skanēs šī gada festivāla «Sansusī» lielu atsaucību izpelnījusies programma «XXI gadsimts».»

Koncerta programmā Raivja Misjuna – «Short course in double bass play», Oskara Herliņa – «Stīgu kvartets nr. 1.», Andra Dzenīša – «Vīriešu dziesmas 2.Burtnīca» un Antona Safronova – «Pasaka par rāceni». Programmu izpildīs: Raivis Misjuns (kontrabass), Aldis Liepiņš (klavieres), Armands Siliņš (baritons), kvartets «Quadra» – Arvīds Zvagulis (vijole), Ivars Brīnums (vijole), Pēteris Trasuns (alts), Kārlis Klotiņš (čells).

No plkst. 19.00 sāks darboties Melnais un Baltais bārs, kurā pēc koncerta apmeklētājus aicināsim baudīt šī gada festivālā jaunieviesto formu-performanci – pianistu un dzejnieku kautiņu jeb improvizētu saspēli, kurā piedalīsies pianisti Mārtiņš Zilberts un Rihards Plešanovs, kā arī dzejniece Agnese Krivade.

Biļetes uz koncertu un festivālu «Biļešu Paradīzes» kasēs un www.bilesuparadize.lv, biļešu cena EUR 9,00.

Šogad pavasarī festivāls nolēma paplašināt savas ģeogrāfiskās un laika robežas, rīkojot koncertu ciklā «Sansusī ienāk pilsētā» – «Vīriešu dziesmas», kas notika aprīļa mēnesī Rīga. Tas izpelnījās lielu publikas interesi un atsaucību. Festivāls ir nolēmis turpināt šo iesākto tradīciju. Ceturtais alternatīvais kamermūzikas festivāls «Sansusī» nākamgad notiks no 11. līdz 13. augustam Aknīstes novada brīvdienu mājā «Susēja».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu