Dzintaru koncertzālē krievu pianista Antona Ļahovska solo koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

22. oktobrī plkst.19 Jūrmalā, Dzintaru koncertzālē, ar solo koncertu uzstāsies krievu pianists Antons Ļahovskis, informē koncertzāles sabiedrisko attiecību vadītājs Mārtiņš Pučka. Ļahovska sniegumā koncertā izskanēs Sergeja Rahmaņinova, Sergeja Prokofjeva, Modesta Musorgska un Pētera Vaska klavierskaņdarbi.

Ļahovskis mācījās Nikolaja Rimska-Korsakova Sanktpēterburgas Valsts konservatorijas mūzikas skolā sevišķi apdāvinātiem bērniem, pēc tam - Sanktpēterburgas konservatorijā pie Aleksandra Sandlera. No 2001.gada viņš turpināja studijas Londonā - Trīsvienības mūzikas koledžā pie profesora Džona Bingema un Gildholas mūzikas un drāmas skolā pie profesora Ronana O’Horas.

Ļahovskis piedalījies vairākos starptautiskos konkursos Krievijā, Beļģijā, ASV, Lielbritānijā. Jāzepa Vītola 5.Starptautiskajā pianistu konkursā ieguva «Grand Prix». Pianists koncertējis Krievijā, Latvijā, daudzās Eiropas valstīs un ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu