Siguldā Latvijas simtgadei veltīts kora «Latvija» koncerts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. decembrī plkst.18 Siguldas koncertzālē «Baltais flīģelis» koncertu sniegs Valsts akadēmiskais koris «Latvija», informē Siguldas koncertzāles «Baltais flīģelis» pārstāve Jolanta Bimbere.

Koncertā būs dzirdamas nesen Rīgā, Ziedoņa zālē, pirmatskaņotās Raimonda Paula dziesmas, īpaša Jāņa Aišpura kompozīcija, kā arī Zigmāra Liepiņa, Riharda Zaļupes un citu komponistu jaundarbi.

Atzīmējot Latvijas simtgadi, Valsts akadēmiskais koris «Latvija» iecerējis laika posmā no 2015.gada līdz 2021.gadam sniegt 100 koncertus gan Latvijas reģionos, gan ārpus Latvijas robežām. Koncertu programmā ir «a cappella» darbi korim, kurus radījuši Latvijas komponisti, kā arī skaņdarbi no projekta, kuru koris «Latvija» un Māris Sirmais ir uzsākuši 2015.gadā - «Šai zemē man visa pasaule», kas ir dāvana Latvijai, un vienlaikus ilgtermiņa projekts latviešu kormūzikas «a capella» darbu jaunrades veicināšanai

Biļetes cena ir no astoņiem līdz 15 eiro, Siguldas novada iedzīvotāja ID kartes īpašniekiem - viena eiro atlaide.

Biļetes iespējams iegādāties «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un stundu pirms koncerta norises vietā.

Koncerts notiek ar Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu