Gupalo un Osokins aicina uz «100 gadi ar Piafu» koncertiem

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ziedonis Safronovs

Koncertprogramma «100 gadi ar Piafu» ir Latvijas Televīzijas šova «Radīti mūzikai» zvaigznes pianistes un dziedātājas Katrīnas Gupalo un pasaulē pieprasītākā latviešu pianista Andreja Osokina veltījums leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas simtgadei. Pēc klausītāju vēlmes janvārī un februārī notiks šīs izrādes papildkoncerti.

«100 gadi ar Piafu» ir pirmais pianistes un Gupalo un Osokina kopprojekts, kurā apvienoti Piafas leģendārie hiti un mazāk zināmās pēdējo gadu dziesmas ar klasisko mūziku, kas skanējusi Piafas dzīves laikā, iedvesmojusi viņu un radījusi atmosfēru 20. gadsimta Parīzē. Caur mūziku izrādē tiek stāstīts par vīrieša un sievietes mīlestību un tās nepieradināmo dabu iedvesmai pakļautajā mākslinieka dzīvē.

Speciāli koncertizrādei izveidotas arī nelielas grāmatiņas ar fotogrāfa Jāņa Romanovska fotogrāfijām un izpildīto dziesmu tekstu tulkojumiem latviešu valodā.

Koncertizrādes notiks

8. janvārī Lūznavas muižā (biļetes iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā)

31. janvārī Ventspils Teātra namā «Jūras vārti» (biļetes iespējams iegādāties Biļešu servisa kasēs un internetā)

4. februārī Mālpils muižā (biļetes var iegādāties Mālpils muižā un iepriekš rezervējot pa tālr. +371 67102555 un +371 2666660)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu