Liepājas Simfoniskais orķestris atsāks koncertciklu Rundāles pilī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas Simfoniskais orķestris (LSO) februāra beigās atsāks koncertciklu «Liepājas skaņas Rundāles pilī», informē LSO pārstāve Iveta Vēvere.

25. februārī plkst.17 Rundāles pils Baltajā zālē LSO diriģenta Luca Kēlera vadībā atskaņos Johana Sebastiana Baha un Igora Stravinska mūziku.

Koncerta programmā skanēs Baha «Trešā orķestra svīta», «Koncerts divām vijolēm» un «Trešais Brandenburgas koncerts», kā arī Stravinska svīta no baleta «Pulčinella».

Koncerta solistes būs LSO pirmās vijoles - orķestra koncertmeistare Ilze Zariņa un pirmo vijoļu grupas koncertmeistare Līga Baltābola.

Koncertcikls «Liepājas skaņas Rundāles pilī» sākās 2014. gadā, kad starp LSO un Rundāles pili tika noslēgts sadarbības līgums uz desmit gadiem. Līguma pamatmērķis ir nodrošināt savstarpējo sadarbību un atjaunot vēsturisko regulāras koncertdzīves tradīciju Rundāles pilī, stiprināt kultūras saiknes starp Liepāju un Rundāli.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu