Inese Galante ielūdz uz ikgadējo Lieldienu koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirms Lieldienām, 12. aprīlī plkst. 19, Rīgas Domā notiks ikgadējais koncerts «Inese Galante un draugi. Agnus Dei». Kā ierasts, šajā vakarā izcili klasiskās mūzikas izpildītāji, starp kuriem būs operas dīva Inese Galante, kontrtenors Sergejs Jēgers, ērģelnieks Aivars Kalējs, kā arī konkursa «Ineses Galantes talanti» laureāti, klausītājiem piedāvās Lieldienām tradicionālu garīgo mūziku.

«Inese Galante un viņas draugi – jau zināmi mākslinieki, kā arī jaunie talanti – daudz uzstājas dažādās Latvijas pilsētās, lai ikkatrs mūsu valsts iedzīvotājs varētu klausīties izcilas kvalitātes mūziku un redzēt tās izpildītājus. Turklāt koncertu cikls sniedz lielisku iespēju konkursa «Ineses Galantes talanti» laureātiem gūt koncertu pieredzi. Es esmu pilnīgi pārliecināta, ka mūzika vieno cilvēkus un sirdis,» stāsta Ineses Galantes fonda direktore Diāna Galante.

Ineses Galantes fonds velta lielu uzmanību mūzikas un kultūras popularizēšanai, ik gadu piesaistot arvien vairāk klausītāju. Fonda pārstāvji norāda, ka viņu nolūks ir radīt mūziku – operu, vieglo klasiku, pasaules mūziku, instrumentālās un džeza kompozīcijas –, kas ir pieejama ikvienam neatkarīgi no dzimuma, vecuma un sociālā stāvokļa. Ineses Galantes fonds, tiecoties uz šo mērķi, jau vairākus gadus nodarbojas ar labdarību, aicinot uz koncertiem sirmgalvjus, cilvēkus ar īpašām vajadzībām un bērnus no bērnunamiem un trūcīgām ģimenēm.

Koncerts «Inese Galante un draugi. Agnus Dei» notiks 12. aprīlī plkst. 19.00 Rīgas Domā.

Biļetes var iegādāties Biļešu Paradīzes kasēs; cenas – no 10,00 Eur.

www.bilesuparadize.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu