Trio «Art-i-Shock» atklās Lielā dzintara Kamerzāles 3. sezonu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Liepājas koncertzāle «Lielais dzintars» šo svētdien, 15. oktobrī pulksten 16 ar programmu «Vakariņas ar trio Art-i-Shock» atklās Kamerzāles 3. koncertsezonu.

Tieši šajās dienās apritēs divi gadi kopš kamermūzikas zāles atklāšanas jeb paša pirmā Liepājas koncertzālē notikušā koncerta.

Apvienības sastāvā - trīs izcilas mūziķes ar atšķirīgām personībām un temperamentiem – Liepājā dzimusī pianiste Agnese Egliņa, sitaminstrumentāliste Elīna Endzele un čelliste Guna Šnē.

Koncerta programmas kodolu veido klausītāju iecienītais Astora Pjacollas cikls «Gadalaiki Buenosairesā», ko papildinās īpaši trio «Art-i-Shock» rakstīti latviešu komponistu skaņdarbi.

Pirms koncerta tiek organizēta arī stundu gara ekskursija, kas apmeklētājus iepazīstinās ar pārējām koncertzāles norišu vietām – mākslas telpu Civita Nova, spoguļu zāli 6. stāvā, Lielo zāli un publiskajām galerijām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu