Rīgā čella spēles virtuozs Ruslans Viļenskis ar stīgu grupu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

2. novembrī, plkst. 19, VEF Kvartāla Kamerzālē uzstāsies čella spēles virtuozs Ruslans Viļenskis ar stīgu grupu. Viņa spēle guvusi plašu starptautisku atzinību gan no klausītājiem, gan kritiķiem. Koncertā VEF Kvartāla Kamerzālē savīsies klasiskā mūzika, tango mūzika un džezs. Mūziķis uzstājies nozīmīgās pasaules koncertzālēs, tostarp «Concertgebouw» Amsterdamā, «Theater Diligentia» Hāgā, Berlīnes Filharmonijā, «Konzerthaus» Berlīnē, «Alte Oper» Frankfurtē, «Berwaldhallen» Stokholmā, «Jazzhus Montmartre» Kopenhāgenā.

Līdzās veiksmīgai karjerai klasiskajā mūzikā, Viļenskis ir izveidojis un producē vairākus starptautiskus mūzikas projektus – «Pablo Ziegler meets Ruslan Vilensky» ar laikmetīgā Argentīnas tango (Nuevo Tango) leģendu maestro Pablo Zīgleru (Pablo Ziegler), «Dou Russo & Vilensky» ar itāļu komponistu un bandoneonistu Paolo Russo, «Dou Sinesi & Vilensky» ar argentīniešu ģitāristu Kike Sinēzi (Quique Sinesi). Viļenskis spēlē 18. gadsimta itāļu vecmeistara čellu.

Rīgā Viļenski dzirdēsim kopā ar stīgu grupu, kuras sastāvā vijolnieks Aleksejs Bahirs, vijolniece Katrīna Rosuščana, altiste Elīna Andrianova, čellists Jānis Rinkulis un kontrabasists Stanislavs Yudins.

Programmā: Astora Pjacollas, Diego Skizī, Katjas Surikovas, Kike Sinēzi, Pablo Zīglera, Egberto Gismonti mūzika.

Vairāk informācijas: www.vilenskylive.com

Biļetes ir pieejamas «Biļešu serviss» kasēs, «Statoil» degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā un www.bilesuserviss.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu