Lāčplēša dienas koncerts «Ar mīlestību sirdī…» Rīgas Sv. Pētera baznīcā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns/TVNET

Ik gadu Rīgas Sv. Pētera baznīcā notiek Lāčplēša dienas svētku koncerti un arī šis gads nebūs izņēmums. Šogad 11. novembrī plkst. 15 visi ir laipni aicināti Sv. Pētera baznīcā uz Lāčplēša dienai veltīto koncertu «Ar mīlestību sirdī…».

Šī gada koncertu caurstrāvos mīlestības tēma, jo tā ir visa pamatā - mīlestība pret dzimteni, mīlestība pret līdzcilvēkiem, mīlestība pret darbu un dabu. Lai pievērstu klausītāju uzmanību 1919. gada 11. novembra notikumiem un veicinātu patriotismu un tautas saliedētību caur mazliet neierastāku prizmu, koncertā tiks lasīti latviešu dzejnieku dzimtenes mīlestības dzejoļi un atskaņotas latviešu komponistu - Imanta Kalniņa, Ulda Marhilēviča, Raimonda Paula, un citu - mīlestības dziesmas.

Koncertā piedalīsies aktieris Artūrs Skrastiņš, dziedātāji Marts Kristiāns Kalniņš, Aija Andrejeva, Līva Kalniņa un Kristiāna Stirāne. Muzikālo pavadījumu nodrošinās Jānis Miltiņš (klavieres), Valters Sprūdžs (bass) un Ivars Kalniņš (perkusijas).

Ieeja koncertā: ar bezmaksas ielūgumiem, kas saņemami Rīgas Sv. Pētera baznīcā no 2017. gada 7. novembra.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu