Holivudas filmas «Anna Kareņina» skaņu celiņa tenors Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

8. martā pulksten 19 Lielajā ģildē uzstāsies izraēliešu tenors Telmans Guževskis, kurš iedziedājis skaņu celiņu režisora Džo Raita filmai «Anna Kareņina» (2012), informē koncerta rīkotāji.

Mūzikas ieraksts ar tenora Telmana Guževska balsi filmā «Anna Kareņina» ticis izvirzīts Oskara balvai, savukārt 2014. gadā starptautiskais tenors uzstājās Soču Olimpiskajās spēlēs ar solokoncertu, ko pārraidīja 40 pasaules valstīs.

«Ikkatra dziesma šajā romantiskā koncerta programmā ir rūpīgi izvēlēta. Klausītājus priecēsim ar labākajām spāņu, itāļu, angļu un krievu mīlas dziesmām,» tā tenors Telmans Guževskis.

Koncertā Lielajā ģildē piedalīsies arī Hosē Luiss Korvizons Rohass - mūziķis un komponists, kurš pārstāv spāņu klasiskās ģitārspēles skolu, savukārt pie klavierēm sēdīsies pianists Oļegs Žukovs - Latvijas Nacionālās operas koncertmeistars vairāk nekā 30 gadus.

www.telmanguzhevsky.com

Biļetes «Biļešu paradīzes» kasēs bilesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu