Trīs tenori gatavojas lielkoncertam

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Trīs Latvijas tenori - Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs - šonedēļ cītīgi gatavojas 20 gadu jubilejas lielkoncertam, kas jau nākamnedēļ, 15. martā, notiks VEF Kultūras pilī. Mēģinājumā, kas pirms dažām dienām notika Rīgas kinostudijā, piedalījās gan operdziedātāja Sonora Vaice, gan etnomūzikas grupa «Tautumeitas», gan ģitārists Mārcis Auziņš u.c. mākslinieki. Aplūko foto!

Koncertā skanēs J.Kulakova oriģināldarbs «O Lux Beata trinitas» (Svētās trīsvienības gaisma), kopā ar «Tautumeitām» tiks izdziedātas «roķīgās» tautasdziesmu apdares, programmā iekļautas arī Emīla Dārziņa, Jāņa Mediņa, Arvīda Žilinska u.c. latviešu komponistu klasiskās solodziesmas, kopā ar dziedātāju Sonoru Vaici skanēs dueti no populārām operetēm, bet Raita Ašmaņa vadītā Jelgavas bigbenda pavadījumā – no klasiskajām spāņu sarsuelām līdz pat draiskajam La Cucaracha, un, protams, neiztrūkstošā itāļu klasika.

Pēdējās biļetes uz koncertu vēl var iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu