Rīgas Gospelkoris aicina uz Lieldienu koncertiem Raunā un Rīgā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Pirmdien, 2. aprīlī, Rīgas Gospelkoris ielūdz klausītājus uz Lieldienu koncertiem, kas plkst. 12 norisināsies Raunas Evaņģēliski luteriskajā baznīcā, savukārt plkst. 19 Rīgas Lutera baznīcā Torņakalnā.

Rīgas Gospelkoris, kas jau otro gadu darbojas Kristīnes Prauliņas vadībā un nesen ir atgriezies no pasaules mēroga gospelmūzikas festivāla «True Worship Summit» Londonā, šajās Lieldienās sagatavojis īpašu koncerta repertuāru, kurā varēs baudīt dzīvespriecīgas mūsdienu afroamerikāņu baznīcas melodijas angļu un latviešu valodā. Koncertā koris izpildīs dziesmas no Kirk Franklin un Donalda Lawrence, kā arī citu gospelmūzikas mākslinieku repertuāra.

«Lieldienas Rīgas Gospelkorim ir īpašs laiks, tāpēc vēlamies šo svētki vēsti dalīt arī saviem klausītājiem. Dalīties priekā, stiprināties Dieva spēkā un gūt atspirdzinājumu Dieva mierā,» tā stāsta Rīgas Gospelkora vadītāja Kristīne Prauliņa.

Koncertos kopā ar Rīgas Gospelkori uzstāsies arī gospel-instrumentālā grupa, kuras sastāvā muzicēs Toms Mikāls (taustiņi), Jānis Kalniņš (ģitāra), Reinis Ozoliņš (bass) un Miķelis Vīte (bungas).

Ieeja koncertos Raunā un Rīgā par ziedojumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu