Izziņo Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Ar Latvijas simtgadei īpaši veltītu programmu 2. jūnijā tiks atklāta Dzintaru koncertzāles vasaras sezona. Vērienīgajā atklāšanas koncertā būs iespēja tikties ar maestro Raimondu Paulu, Latvijas Radio bigbendu, pianistu Andreju Osokinu, džeza dīvām Dināru Rudāni un Kristīni Prauliņu, kā arī «Jūrmalas festivāla» orķestri un Mārtiņu Ozoliņu pie diriģenta pults.

Koncerta pirmajā daļā būs iespēja baudīt gleznainu mūzikas panorāmu ar Jāzepa Vītola spožo orķestra lappusi «Briljants» no svītas «Dārgakmeņi», kā arī krievu dvēseles dziļumu Sergeja Rahmaņinova «Otrajā klavierkoncertā» virtuozā pianista Andreja Osokina izpildījumā.

Savukārt otrajā daļā maestro Raimonds Pauls un Latvijas Radio bigbends pasniegs īpašu dāvanu Latvijas 100. jubilejā – mūsdienīgas latviešu tautasdziesmu aranžijas ar Raimonda Paula unikālo, smeldzīgo un džezīgo personības klātbūtni. To kuplinās arī Maestro skatuves mūzas – harismātiskās un spožās dziedātājas Dināra Rudāne un Kristīne Prauliņa.

Biļetes uz Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas koncertu jau pieejamas visās «Biļešu paradīzes» tirdzniecības vietās un internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu