Festivālā Jūrmalā Inese Galante dziedās par mīlestību

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

11. augustā, festivāla «Summertime – aicina Inese Galante» ietvaros, Dzintaru koncertzāles mazajā zālē, spilgtākās operas ārijas par mīlestību izpildīsInese Galante. Māksliniece uzstāsies kopā ar Aleksandru Šmaļcu (Alexander Schmalcz) – klavierspēles meistaru no Vācijas.

Koncertā Jūrmalā izskanēs operas ārijas par mīlestību un liriskas muzikālās kompozīcijas.

«Šajā vakarā mīlestības un sirds siltuma tēma kā sarkans pavediens caurvīsies caur katru koncertprogrammas uzvedumu. Kopā ar man dārgu draugu un ilggadīgu skatuves kolēģi – Aleksandru Šmaļcu izpildīsim visu iemīļotas operas ārijas par spēcīgākajām un gaišākajām jūtām pasaulē, kurās ikviens no mums rod dzīves jēgu un spēku. Savos koncertos man būtiskākais ir uzdāvināt daļiņu no savas mīlestības klausītājiem, mūzika tam ir vislabākais avots,» stāsta festivāla patronese un mūza Inese Galante.

Koncertā «Klavieres un opera mīlestībai» virtuozu klavierspēli nodrošinās Aleksandrs Šmaļcs, kuru pavadīs Ineses Galantes vokāls. Šo slaveno mākslinieku kopīgo uzstāšanos jau novērtējuši Nobela prēmijas laureāti un Zviedrijas karaliskā ģimene, pavadot koncertu ar nerimstošām vētrainām ovācijām. Kopā ar I. Galanti un A. Šmaļcu koncertā uzstāsies arī jaunie talanti – konkursa «Ineses Galantes talanti» laureāti.

Biļetes uz festivālu «Summertime – aicina Inese Galante» pieejamas Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā, kā arī mājaslapā www.bildesuparadize.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu