S.P.B. jeb Smaragda pilsētas burvji – Liepājā (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Grupa S.P.B. jeb Smaragda pilsētas burvji, kas nule uzvarējuši Sony BMG rīkotajā konkursā, 6.jūnijā uzstāsies Liepājā. Koncerts notiks klubā "Fountaine Palace".

"Esam priecīgi, ka spēlēsim Liepājā. Pērn vēja pilsētā spēlējām uz rock skatuves „Baltic Beach Party” festivāla ietvaros. Mēs noteikti gribējām pēc gada Liepājā atgriezties, un tas notiks, bet jau pašiem ar savu koncertu Fonteinā," saka grupas dalībnieks Jānis, piebilstot - "kā gan citādi, ja viens no mūsu dalībniekiem nāk no Liepājas".

Koncertā tiks atskaņotas gan jau zināmās dziesmas "Pearl Tears", "Feeling Behind" un Sony BMG konkursā uzvarējusī dziesma "Poet", gan dziesmas no topošā albuma, kuru plānots izdot rudenī.

"Albums top - pamazām, bet kvalitatīvi un pamatīgi," saka grupas bass un dziesmu līdzproducents Ingars.

Grupa S.P.B. jeb Smaragda pilsētas burvji dibināta 2006. gada rudenī. Tās sastāvā spēlē Jānis – balss, ģitāra, Normunds – ģitāra, Ingars – bass; Artūrs – otra balss un klavieres un Andris - bungas. Uz jautājumu, kas tad viņi īsti ir, grupas dalībnieki atbild: "Trīs maģistri, inženieris un ģēnijs..." un tas nav melots!

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu