Rīgas centrā durvis vērs jauns klubs "Nabaklab" (21)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Aprīļa sākumā Rīgas centrā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, durvis vērs jauns klubs "Nabaklab", informēja kluba veidotāji.

Jaunais klubs "Nabaklab", kas tapis bufetes "Gauja" un Latvijas Universitātes "Radio Naba" sadarbības rezultātā, kā vienu no pirmajiem koncertiem apmeklētajiem piedāvās jau 7.aprīlī, kad uz skatuves uzstāsies Ņujorkas grupas "Swans" ilggadējā dalībniece, komponiste un māksliniece Jarboe.

Dziedātāja Jarboe grupai "Swans" pievienojās dažus gadus pēc grupas dibināšanas 1986.gadā un palika tās sastāvā līdz pat "Swans" izjukšanai 1998.gadā. Jarboe joprojām tiek uzskatīta par vienu no leģendārās "Swans" līderiem.

Dziedātājas solo karjera sākās vēl esot grupas "Swans" sastāvā, un viņas pirmais albums "Thirteen masks" iznāca 1991.gadā. Kopš tā laika dziedātāja izdevusi vairāk nekā 13 albumus, sadarbojusies ar dažādiem mūziķiem.

Pirms Jarboe klubā "Nabaklab" uz skatuves kāps grupa "Nachtmystium" no ASV.

Biļetes iepriekšpārdošanā uz koncertu var iegādāties internetā "www.bilsuserviss.lv" un "www.bezrindas.lv".

Komentāri (21)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu