"Sanctimony" dodas uz Liepāju (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 10. decembrī, pašmāju death’n’roll pamatlicēji "Sanctimony" dosies uz Liepāju, lai testētu jauno kluba "Fontaine Palace" sienu un jumta noturību, ar pamatīgu bliezienu noslēdzot šā gada koncertsezonu, informē grupas menedžments.

"Sanctimony" aizvadītais gads pagājis, strādājot ar jaunu muzikālu materiālu, no kura daļa būs dzirdama arī piektdien Liepājā.

Sniegti vairāki koncerti gan galvaspilsētā, gan Latvijas zināmākajos alternatīvās mūzikas un kultūras festivālos. Noteikti jāmin, ka nozīmīgas pārmaiņas skārušas grupas pamatsastāvu, kur ģitārista Jāņa Aizkalna vietā stājies ģitārists Pauls Ruško [The Blackout].

"Gads pagājis, produktīvi un smagi strādājot, tādēļ piektdien klubā "Fontaine Palace" kopā ar jums tam pieliksim treknu punktu, lai atgrieztos nākamgad ar jaunām dziesmām, graujošiem koncertiem, kā arī citiem jaunumiem," sola grupas dalībnieki.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu