Dziesminieki Darens Hanlons un Šelija Šorta "Depo"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 20. augustā, klubā "Depo" uzstāsies divi dziesminieki no Austrālijas - Darens Hanlons (Darren Hanlon) un Šelija Šorta (Shelley Short), TVNET informē klubā 'Depo".

Darens Hanlons ir Austrālijas dziesminieks. Viņš ir izdevis piecus soloalbumus, trīs mazalbumus jeb EP un astoņus singlus, tāpat viņa dziesmas iekļautas neskaitāmās izlasēs.

Astoņām Darena dziesmām ir veidoti jautri, nebēdnīgi videoklipi. Videoklipā dziesmai "I Wish That I Was Beautiful For You" kopā ar pašu autoru filmējies ar leģendārais Holivudas aktieris Eli Vallačs.

Darrens ar koncertiem ir apceļojis visu pasauli, uzstājies kopā ar Biliju Bregu (Billy Brag), Deividu Dondero (David Dondero), "The Magnetic Fields" u.c. Klubā "Depo" viņš ierodas otro reizi.

"Savu muzicēšanas stilu viņš raksturo kā urbāno folku. Dziesmas ir jaukas, lipīgas ar šarmantiem tekstiem, viņa uzstāšanās ir ļoti nepiespiestas, kuru laikā nekavējoties tiek nodibināts ciešs, draudzīgs kontakts ar auditoriju," TVNET informē klubā 'Depo".

Darens savu pēdējo albumu "I Will Love You at All" izdevis pagājušā gada otrajā pusē. Albums izpelnījies augstu novērtējumu (Pitchfork - 7,6 no 10, Sputnikmusic - 4 no 5).

Koncertā Darens uzstāsies kopā ar pavadošo ansambli, kurā spēlē un dzied arī otra šīs nakts viešņa Šelija Šorta (Shelley Short).

Šelija Šorta ir Austrālijas dziesminiece, kuras kontā ir jau četri albumi, pēdējais izdots 2009. gadā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu