Studentu klubā spēlēs grupa «Astro'n'out»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
References: API SITE

Šovakar, 24.februārī, Latvijas Mūzikas akadēmijas Studentu klubā notiks grupas «Astro'n'out» koncerts, informē Studentu kluba pārstāve Indra Strode.

Grupa «Astro'n'out» radusies 2003.gadā Rīgā un kļuvusi pazīstamība ar dziesmu «Daļa Rīgas». Grupa izdevusi trīs studijas albumus: «Kuš Kuš» 2006.gadā, «Astro' Acoustic» 2008.gadā un «Ģeometrija» 2009.gada nogalē.

Debijas albums «Kuš kuš» guvis atzinību kā labākais roka albums «Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvā 2006». Savukārt abi vēlākie albumi tiek nominēti labāko alternatīvo un roka albumu kategorijās.

Grupa novērtēta arī ārpus Latvijas robežām - 2007.gadā grupa tika nominēta «MTV Europe Awards» nominācijā «New sounds of Europe».

«Astro'n'out» ir grupa, kura aizrauj klausītājus ne tikai ar savu skanīgo mūziku un pārdomātajiem dziesmu tekstiem. Tā piesaista arī ar nesamākslotību un smaidiem, no kā pozitīvu lādiņu var uzņemt katrā grupas koncertā vai vien netīši kopā šķērsojot grupai mīļās Rīgas ielas, pauž Strode.

Grupas «Astro'n'out» koncerts Studentu klubā sāksies plkst. 23. Biļetes uz pasākumu nopērkamas internetā «www.bezrindas.lv».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu