«God is an astronaut» koncerts «Ģertrūdes ielas teātri» (11)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ņemot vērā klausītāju lielo interesi par īru postroka grupas «God is an astronaut» koncertu, tā norise 28.novembrī pārcelta uz plašākām telpām «Ģertrūdes ielas teātrī», informē kluba «Nabaklab» pārstāvis Edgars Āboliņš.

Ņemot vērā to, ka pasākums notiks plašākās telpās, «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās iespējams iegādāties papildu biļetes uz koncertu.

«Visiem, kas jau iegādājušies biļetes uz koncertu, jāņem vērā, ka koncerts notiks «Ģertrūdes ielas teātrī», nevis «Nabaklab», kā tika ziņots iepriekš. Visas iepriekš iegādātās biļetes būs derīgas ieejai koncertā tā jaunajā norises vietā,» akcentēja Āboliņš.

Apvienība «God is an astronaut» radusies 2002.gadā Īrijā un vēl joprojām savus albumus izdod paši, taču tas nav traucējis grupai gadu gaitā sasniegt ievērojamu popularitāti postroka mūzikas skatuvē. «God is an astronaut» savu uzstāšanos sauc par «pilnu audiovizuālu šovu» - grupas instrumentālo mūziku vienmēr pavada katrai dziesmai īpaši pieskaņotas videoprojekcijas un skatuves gaismas.

Kaut gan grupa pašos pirmsākumos nespēlēja koncertus un tika prezentēta kā studijas projekts, kopš 2008.gada «God is an astronaut» aktīvi koncertē un regulāri saņem preses pārstāvju uzslavas par enerģisko uzstāšanos.

«God is an astronaut»
«God is an astronaut» Foto: Publicitātes foto
Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu