Netīrais Darījums Liepājā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien, 24. janvārī, uz kluba «Fontaine Palace» skatuves notiks «Netīrs Darījums». Elektroniskās mūzikas izdevniecības «Dirty Deal Audio» kolektīva ģimenes biedri - Niklāvz, Oriole, ansis, Kristaps Ritms, Pukus un video māksliniece INA VARE dodas uz Liepāju, lai uz vienas no labākajām Latvijas skatuvēm atskaitītos par pagājušā gadā padarīto un iezīmētu 2014. gada sākumu ar Latvijā radītu elektronisko bītmūziku un hiphopu. Pasākuma īpašais viesis - reperis Edavārdi.

Netīrā Darījuma naktī būs iespēja klausīties un dejot gan pie mūziķu nesen izdotajiem un «Zelta Mikrofonam» nominētajiem ierakstiem (Oriole «The Mushroom Music Vol.3», ansis un Oriole «Himnas»), kā arī vēl līdz šim neizdota materiāla no Niklāvz un Kristapa Ritma. Pasākuma īpašais viesis ir reperis Edavārdi, kurš uz skatuves kāps kopā ar ansi, lai izpildītu dziesmas no «Es Esmu Šeit» (nominēts «Zelta Mikrofonam» kā gada labākais hiphopa ieraksts) un ne tikai. Par nakts video noformējumu rūpēsies VJ INA VARE, un ar DJ setu pasākumu noslēgs «Dirty Deal Audio» izdevniecības vadītājs Pukus.

Pasākuma laikā būs iespēja iegūt CD ar Dirty Deal Audio 2013. gada izlasi «DDA\VA II».

Vakara sākums - 22:00, ieeja - €3.

NETĪRAIS DARĪJUMS IZBRAUKUMĀ from Dirty Deal Audio on Vimeo.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu