Klubā «Melnā piektdiena» pasniegs Metālmūzikas gada balvu (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Felicija Vērzemniece/TVNET

Sestdienas, 22. februāra, vakarā klubā «Melnā piektdiena» notiks Latvijas Metālmūzikas gada balvas pasniegšana un koncerts, informē pasākuma organizatoru pārstāvis Valdis Bērzvads. Metālmūzikas balvu ieguvēji tiks noskaidroti vairākās kategorijās - «Labākais albums», «Labākā koncertgrupa», «Labākais vokāls», «Labākais instrumentālists», «Vērā ņemamākā debija», kā arī «Absolūti labākā grupa». Pēdējā varēšot iebalsot arī tādas grupas, kurām pērn nav iznācis albums.

Līdz trešdienas pusnaktij iespējams balsot par Metālmūzikas gada balvas ieguvējiem internetā.

Balso šeit: metalshow.lv

Uzvarētāju noteikšanā tiks apvienots žūrijas un interneta balsojums. Žūrijā darbojas cilvēki, kas dažādos veidos ir aktīvi smagās mūzikas pagrīdē, taču paši nav saistīti ar grupām, kuras nominētas kādā no kategorijām, pauda Bērzvads.

Gada labākā albuma titulam var balsot par grupu «Darrva» - «Saule neuzausīs», «Elkupe» - «Uzaust», «Eschatos» - «Hierophanies», «Kapakmens» - «Anti-Pozitīvs», «Sidechain Retreat» - «Disrespect», kā arī «Wagara» pašnosaukuma mazalbumu. Minētie ieraksti kvalificējas arī balsojumam par labāko debiju.

No vecmeistariem gada labākajam ierakstam nominēti Džonijs Salamanders ar mazalbumu «Oranžs» un «Rūsas» jaunais albums «No vāka līdz vākam». Balvai nominēts arī Šveicē izdotais «Nycticorax» albums «Treatise of Death», glemroka komandas «Kiss of the Dolls» un draugu izveidotais pārveidotais ieraksts, kas sastāv no iepriekšējo divu albumu dziesmām jaunās versijās, kā arī rallija komandas «Senators» sagatavotā braucamās mūzikas izlase.

Iepriekšējos gados Latvijas Metālmūzikas gada balvu saņēmušas tādas grupas kā «Skyforger», «Frailty», «Sanctimony» un citas.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu