Krogā «Aptieka» sākas festivāls «Ziemas zāles» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

No 26. marta līdz 30. martam Rīgā, krogā «Aptieka», notiks festivāls «Ziemas zāles» ar pašmāju mūziķu piedalīšanos. Kā informēja kroga «Aptieka» pārstāve Ildze Mizone, uz skatuves varēs redzēt tādas grupas kā «Rūsa», «Tesa», «Židrūns», «Inokentijs Mārpls» un citus Latvijas «underground» mūziķus.

26. martā festivālu «Ziemas zāles» atklās koncerts ar grupu «Manta» un Elizabeti Balčus, savukārt 27.martā uzstāsies labākā smagās mūzikas albuma balvas ieguvēji «Rūsa» un viena no pazīstamākajām Latvijas panku grupām «Inokentijs Mārpls».

28. martā uzstāsies «lo-fi» žanra grupa «Starmetis» un viena no pēdējo gadu spilgtākajām pašmāju rokgrupām - «Židrūns», savukārt 29. martā uz skatuves kāps grupa, kura vēl saglabājusies un koncertē kopš Torņa laikiem, - «Bērnības milicija», kā arī «Aptiekas» gada balvas nominācijas «Labākais koncerts» uzvarētāji «Tesa». 30.martā festivālu «Ziemas zāles» noslēgs «Čipsis un Dullais».

Koncertu sākums katru vakaru plkst. 21.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu