Maijā Latvijā atgriezīsies «God Is An Astronaut» (1)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmdien, 19. maijā, klubā «Melnā Piektdiena» (Brīvības ielā 193c) savu otro koncertu Latvijā sniegs īru postroka apvienība «God Is An Astronaut», informē kluba «Nabaklab» pārstāvji.

Apvienību «God Is An Astronaut» 2002. gadā izveidoja dvīņubrāļi Niels un Torstens Kinsellas un, lai arī sākumā grupa nebija iecerēta kā dzīvās mūzikas projekts, kopš 2008. gada «God Is An Astronaut» aktīvi koncertē un snieguši neskaitāmus izpārdotus koncertus visapkārt Eiropai, Latviju ieskaitot. Grupas jaunākais albums «Origins» iznācis 2013. gada 16. septembrī un ticis mūzikas kritiķu atzinīgi novērtēts.

Iepriekšējo reizi «God Is An Astronaut» Latvijā viesojās 2012. gada nogalē Ģertrūdes ielas teātrī, kur grupa sniedza izpārdotu koncertu, tādēļ šoreiz padomāts par lielākām, koncertam piemērotākām telpām.

Biļetes uz koncertu no 12. marta pieejamas visās «Biļešu servisa» kasēs, kā arī interneta vietnē www.bilesuserviss.lv. Pirmās 100 biļetes pieejamas par īpašu cenu, vēlāk tā paaugstināsies.

www.nabaklab.lv

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu