«Nabaklab» atzīmēs četru gadu jubileju

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtinš Otto

Piektdien, 4. aprīlī, Latvijas Universitātes radio «Naba» klubs «Nabaklab» atzīmēs četru gadu jubileju, uz skatuves aicinot pašmāju un ārvalstu mūziķus un plašu radio «Naba» dīdžeju komandu.

«Nabaklab» jubilejā kā pirmā uz skatuves kāps pašmāju mūzikas apvienība «Marta migla», kas savu pēdējo albumu izdeva pagājušogad un regulāri redzēta uzstājamies gan klubos «Depo» un «Nabaklab», gan arī festivālā «Laba Daba», kurā piedalīsies arī šogad. Pēc «Marta miglas» uzstāšanās skatuvi ieņems somu rokgrupa «Lapko», kura Latvijā ierodas pēc vairāk nekā divu gadu pauzes. Šis būs pirmais «Lapko» koncerts, kurā grupa uzstāsies četratā – sākot ar 4. aprīli, grupas bundzinieks turpmāk pildīs ritma ģitārista pienākumus, bet jau ierastajam trio pievienosies jauns dalībnieks, kurš spēlēs sitamos instrumentus. Par šīm sastāva izmaiņām pagaidām nav informēti pat grupas fani Somijā, kur jaunizveidotā četrotne savu vienīgo vasaras koncertu spēlēs festivālā «Illosaarirock».

Paralēli koncertiem, abās kluba zālēs par pasākumam atbilstošu muzikālo noformējumu gādās radio «Naba» dīdžeji – grupas «Inokentijs Mārpls» līderis Dambis, DJ apvienības «Ej apskrieties» un «Skazka», raidījuma «Dabsolis» veidotāji ViesacH, Vibe55, SairaM un Juritah un vairāki citi. Īpašu programmu sarūpējis arī mūzikas apskatnieks un zinātājs Raitis Sametis, kurš pasākumā uzstāsies ar projektu «Mūžamežs».

Klubs «Nabaklab» atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, pasākuma sākums plkst. 21:00

«Nabaklab» savu dzimšanas dienu sagaida īsi pirms gaidāmās kluba paplašināšanās - maijā durvis vērs šajā gadsimtā pirmais Latvijā ātrās ēdināšanas restorāns «Subway», kas atkal nodrošinās lielāku apmeklētāju ietilpību un gādās par lielāku labklājību un plašāku koncertprogrammu «Nabaklab». Pirmais «Subway» uz īsu laiku tika atvērts deviņdesmito gadu sākumā.

www.nabaklab.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu