«Melnajā piektdienā» notiks «Rokmūzikas maratons»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto/TVNET

Aicinot nedaudz alternatīvā veidā iesildīties pirms lielā «Nordea» Rīgas maratona, 17. maijā klubā «Melnā piektdiena» norisināsies «Rokmūzikas maratons». Kā informē kluba pārstāvis Valdis Bērzvads, šajā vakarā klausītājus priecēs tādas grupas kā «Indygo», «Omerta», «Once Upon», «Oghre», «Apēdājs» un «Pain Fiction».

Grupa «Indygo» ir Latvijas rokmūzikas grupa, kas izveidota 2002.gada rudenī. Pirmie pastāvēšanas mēneši grupai pagāja, meklējot savu muzikālo lauciņu, taču ar laiku grupa nostabilizējās progresīvā roka ailē. Šā gada pirmā puse grupai ir jau paspējusi sagādāt dažādus sasniegumus, piemēram, «Indygo» izdeva singlu «Temīda» no topošā albuma, saņēma «Alternative.lv 2013» balvu kā «Interaktīvākā grupa», bet grupas albums «Decoy» ir nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai «Zelta mikrofons» kā «Labākais roka/metāla albums».

Savukārt «Omerta», kura sniegs vienu no vakara gaidītākajiem priekšnesumiem, ir nedaudz jaunāka grupa, kas plašākai publikai sevi oficiāli pieteica 2013.gada pavasarī. Grupas skaņdarbi pirmo reizi dzirdīgas ausis sasniedza 2013. gada 19. aprīlī kafejnīcā «Vieta», savukārt nākamais koncerts tika aizvadīts 7. jūnijā koncertzālē «Palladium», kur «Omerta» iesildīja tieši grupu «Indygo» albuma prezentācijas pasākumā.

«Rokmūzikas maratons» klubā «Melnā piektdiena» sāksies plkst.20. Tā apmeklējums maksās piecus eiro.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu