Festivāla «Laba daba» ieskaņas koncerts ar «Stūrī zēvele»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 10. maijā klubā «Nabaklab» (Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12) notiks festivāla «Laba Daba» pirmais ieskaņas koncerts. Pasākumā par īpaši draudzīgām cenām būs iespēja iegādāties festivāla biļetes. Šajā ieskaņas koncertā uz skatuves kāps pašmāju tvīpopa apvienība «Stūrī zēvele», kura nupat kā izdevusi savu jauno albumu un ne vienu reizi vien redzēta, uzstājamies arī uz kādas no «Laba Daba» skatuvēm.

Savukārt par pasākuma enerģiskāko un atraktīvāko daļu rūpēsies somu grupa «Tax» ar nepieradinātu, taču pozitīvu pankroku. Arī šī apvienība festivālā reiz viesojusies, tiesa gan, citā sastāvā un zem cita nosaukuma. Par vakara kopējo muzikālo noformējumu rūpēsies radio «Naba» DJ apvienība «Mūzu muzejs», kuri šajā vakarā svinēs sava raidījuma piecu gadu jubileju.

Sākot ar 10.maiju, biļetes uz festivālu «Laba Daba» būs pieejamas arī klubā «Nabaklab» un, kā ierasts, par draudzīgāku cenu.

«Laba Daba» ir starptautisks mūzikas festivāls, kas norisināsies Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki» Līgatnes pagastā augusta pirmajā nedēļā, no 1.augusta līdz 3.augustam. Uz sešām skatuvēm būs skatāmas vairāk kā sešdesmit dažādu mūzikas novirzienu grupas un DJ apvienības. Paralēli muzikālajam piedāvājumam, festivālā darbosies dažādas radošās un izzinošās darbnīcas visām paaudzēm, turpinot būt par draudzīgāko festivālu ģimenēm.

Pasākuma sākums paredzēts plkst. 21 un pie ieejas uzrādot biļeti uz festivālu «Laba Daba», ieeja klubā būs bez maksas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu