«Coyote Fly» uzstāsies reperis DMX (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas klubos pēdējo gadu laikā ir uzstājušies vairāki savulaik populāri hiphopa mākslinieki - repere Īva (Eve), «Busta Rhymes», «Ja Rule» u.c. uz 26. jūlijā (sākotnēji koncerts paredzēts 27. jūnijā) šim sarakstam pievienosies skandalozais amerikāņu reperis DMX, kurš sniegs koncertu klubā «Coyote Fly», informē Kristīne Dombrovska, SIA «Leopard» mārketinga vadītāja.

(pārcelts koncerta norises datums)

DMX pasaules slavu ieguvis, pateicoties tādiem hitiem kā «Party Up», «X Gon’ Give It To Ya», «Where The Hood At», «Ruff Ryders’ Anthem» un daudziem citiem.

DMX, īstajā vārdā Ērls Simonss (Earl Simmons) ir reperis un aktieris, kura albumi pārdoti vairāk nekā 30 miljonos eksemplāru, tādējādi kļūstot par vienu no visu laiku komerciāli veiksmīgākajiem hiphopa māksliniekiem. DMX veiksmīgi darbojies arī kā aktieris, filmējoties vairāk nekā 10 Holivudas filmās, piemēram, «Belly», «Romeo Must Die», «Exit Wounds», «Cradle 2 the Grave» u.c.

«Esmu ļoti priecīgs, ka mums ir iespēja organizēt DMX koncertu klubā «Coyote Fly»! Tas ir viens no maniem iecienītākajiem reperiem, man ir visi viņa albumi, no kuriem iekļauju ļoti daudzas dziesmas savos dīdžejsetos. Zinu, ka Latvijā ir daudzi DMX talanta cienītāji, tāpēc nešaubos, ka biļetes tiks izpirktas lielā ātrumā,» uzsver producents un kluba rezidents DJ Gustavito.

Paralēli savai veiksmīgajai mūziķa karjerai DMX ir izpelnījies «sliktā puiša» slavu. Regulāri likuma pārkāpumi saistās ar reperi visu mūžu: narkotikas, ieroču nelikumīga glabāšana, vardarbīga izturēšanās pret dzīvniekiem, ceļu satiksmes pārkāpumi, izvairīšanās no nodokļu maksāšanas ir ierasti skandāli ar viņu plašsaziņas līdzekļos.

Biļetes «Biļešu servisa» kasēs un internetā, biļešu skaits ierobežots.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu